Dit is Hind Hakki

Hind Hakki, voorheen met de artiestennaam Double H, is een vrouw met een sterke zelfverzekerde persoonlijkheid en een warme uitstraling.
 Zij leeft met liefde, passie en een aanstekelijke drive voor de muziek.
 Soulvolle Hiphop, R&B, Reggae en Marokkaanse invloeden zijn de ingrediënten voor haar composities.

Opgegroeid in Tilburg met roots in Marokko leveren deze twee werelden een uitstekende blend voor de sound van Hind Hakki.

Als First Female MC afgestudeerd aan de Rock Academy in Tilburg heeft zij haar talent verder uitgebouwd. Met een behoorlijk arsenaal aan wapenfeiten: optredens op bekende podia, internationale optredens en een aantal videoclips; presenteert zij nu haar nieuwe repertoire.

In haar nieuwe repertoire laat zij de ‘Raw Power’ van Hiphop, de ‘Good Vibes’ van Reggae, de melancholie en passie van Soul en de dansbaarheid van R&B met elkaar samensmelten waarbij ook Marokkaanse invloeden herkenbaar zijn. 
Bijzonder is het samenspel tussen elektronica en door begaafde muzikanten bespeelde authentieke instrumenten. Diverse artiesten en muzikanten met verschillende achtergronden en culturen leveren hieraan hun bijdrage. Haar dubbele nationaliteit en haar meertaligheid, Nederlands, Arabisch, Engels en Frans komen tot uiting in haar nieuwe repertoire. Deze veelzijdige combinatie van invloeden maakt haar muziek mondiaal toegankelijk voor een breed internationaal publiek.

De podiumperformance van Hind Hakki is mooi, intelligent, breekbaar en krachtig tegelijk. Haar sociale bewogenheid die tot uiting komt vormt een boeiend contrast met de straatwijsheid en de overtuiging die bij een MC horen.
 Haar liveshow ademt de sfeer van een relaxte flow waarbij met een hoog no-nonsens gehalte dingen treffende gezegd worden zonder te choqueren, gepresenteerd met een gepassioneerde overgave om mensen met elkaar te verbinden.

Het podium is haar comfortzone, de zaal is haar thuis en het publiek haar familie.

MUSIC
MELTS
BORDERS#HINTERNATIONAL

HIND-3700 8mb